Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Veroniko, krásně popsaný hněv, který přerostl v agresi. Hněv je přirozené jednání člověka a je zdráve se hněvat, ale agresi už nemusím. A spat s mobilem, je závislost na komunikacich, jako bych spal s telegrafem.:-)

3 0
možnosti

Já teď s mobilem spím, protože jsem na několik dnů několik stovek kilometrů vzdálen od drahé polovičky.

1 0
možnosti
Foto

tak nevím, jestli to měl být vtip, ale je 21. století....dojemné historky o hračkách vyřezaných z polénka nedojímaly už mou generaci...a to mi už švihlo na 4 kříže.

Mobil je dneska prodloužená ruka mladých...nemá cenu s tím bojovat, jen se sama vzdálíte od toho, koho máte ráda...trestáte jen sebe. A el. vln se neděste pokud si neustele v obřím transformátoru.;-)

2 0
možnosti

Myslím, že to možná nebyl vtip, ale určitě dobrá sebereflexe.R^

0 1
možnosti

Tedy pánové, vy jste museli mít problém s matkou a asi ještě neskončil!;-D;-D

A když jste už tady nastínili pár psychologických postřehů, tak přidám ještě jeden: Svou matku si nosíme stále v sobě, odstěhování, dospělost a nic jiného nepomůže.

Takže bojovat s bloggovým článkem paní Valíkové nepomůže, problémy se svou matkou si musíte řešit sami (a jinde a jinak)!;-)

4 5
možnosti

I67v54o 52Ž40á81č61e61k

6. 1. 2013 2:00

Já mám se svými rodiči naprosto skvělý vztah a měl jsem jej dokonce i v pubertě (až na pár maličkostí, které jsou dávno zapomenuty). Přesto si myslím, že to, co napsala paní Valíková, je (cenzurováno). Čímž toť?

4 1
možnosti

Hm, tak nevim, ale z takovehle matky by me asi kleplo...;-D Mobil pouzivam jako budik, a myslim, ze fobie a strachy jsou energeticky nekolikanasobne nebezpecnejsi nez vlneni (kteremu se ve meste stejne nevyhnete). Poridte synovi na mobil treba energeticky zaric, a mate po starosti ;-D

10 2
možnosti

Tak tohle mě pobavilo .... a že se tou příhodou ještě veřejně pochlubíte. ;-D

8 3
možnosti
Foto

Mohla nám to dát všem do mailů, žejo;-D;-D

8 5
možnosti

:-) A proč nemůže spát se svým mobilem? Jaký relevantní důvod máte pro tento zákaz? ............. Já ho používám i jako budík, tak mne neopouští ani v noci.

7 3
možnosti
Foto

Já mobil na noc vypínám,a to ze dvou důvodů. Za prvé si stejně jako autorka myslím, že čím méně vlnění kolem nás, tím lépe, a za druhé nestojím o nějaké zprávy, kvůli kterým bych třeba probděla celou noc. Jestli mi někdo chce volat v noci kvůli ptákovině, tak má smůlu, a jestli má někdo pro mě důležitou zprávu, pak se ji  dozvím raději až ráno. Mobil taktéž používám jako budík, ale i tak si ho večer vypnu. Vypínám.

5 8
možnosti
Foto

Hele, to je sranda, jak chlapi zuřivě brání svůj druhotný pohlavní znak: mobil! ;-D;-D;-D

6 7
možnosti

měla byste se léčit, psychiatrie dnes dokáže celkem dost i bez elektrošoků. takhle se chovat můžete k 5 ti letému děcku, ne k dospělému člověku(když už pominu tu fobii)

13 2
možnosti
Foto

Elektrošoky se předepisovaly při těžké depresi, když selhaly všechny ostatní způsoby léčby. Máte z článku pocit, že autorka trpí těžkou depresí?8-o Jinak Vás mohu ubezpečit, že matka mívá obavy i o starší děti, než pětileté, dokonce i o adolescenty. Pominu otázku, kdy je chlap opravdu dospělý...:-/

4 8
možnosti

Všem, kteří se autorky tohoto blogu zastáváte, bych doporučil knihu Miroslava Plzáka "Klíč k výběru partnera pro manželství". Tam je ženská hysterie popsána dokonale a hysterické ženy jsou označeny za zakázané partnery (tedy takové, s kterými by nikdo neměl uzavírat manželství, pokud zjistí, že tu vlastnost mají). Těch typů zakázaných partnerů je několik: alkoholici, hysterici, lidé chorobně žárliví, lidé neschopní trvalé práce, tedy lidé líní, erotomani a nymfomanky, lidé ekonomicky nezdrženliví (ti, kteří utrácejí o sto šest).

Ženskou hysterii považuje za úplně nejhorší z těch vlastností. Na roveň jí řadí jen mužský alkoholismus, ale s tou výhradou, že alkoholismus se dá léčit, hysterie nikoli.

12 4
možnosti
Foto

Jo, Plzák vychoval celou mou generaci. Dost blbě. Také doporučoval alespoň deset partnerů před manželstvím. A rozvedl se... kolikrát?;-D

3 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS