Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J33a32n 25A21n78d57r42l57e

22. 3. 2013 1:19

celkem Vam zavidim Vase temata...take bych si pral zit si tak jak ta moje uslechtila ...doplnte si sami.....funguji ... :-)  ale moje horsi ja Vam radi : VYPRDNETE SE NA NE koneckoncu, oni se stejne nezmeni... a zmeni-li nepochopi a pochopi-li jen ve svuj (Vas ?) prospech....takze nakonec...ze bych Vas podporil?! :-) R^ tedy drzim palce V

0 0
možnosti
Foto

Rozdíl mezi pojmy chápu. Kdyby prezident rozpustil parlament a povolal ke své obraně Bártovu ochranku, jistě by to byla velezrada.

Ale takto, ať si paní Wagnerová povídá, co chce - mi to zavání Orwellem.

1 0
možnosti
AK

Souhlas R^ (karma je vaše ;-D)

2 2
možnosti
SB

obvinit Klause z velezrady na základě jeho váhání s podpisem přistoupení Česka k ESM (= bezedný měšec pro nenažrané rozhazovačné socialistické eurozmetky) může jen blázen... či blázni............ popravdě mě (příjemně) překvapilo, že proti hlasovali např. Čunek, Emmerová, Štěch, Vícha a jiní

5 4
možnosti
JK

Nedá mi to, paní Valíková, musím ještě jeden příspěvek. Vaše slova ...rostla ve mně úzkost..jsem vyděšená...tak bych přibližně mohla popsat své pocity začátkem ledna, když se naplno projevila prezidentská zvůle, 2. článek amnestie. Je mi jedno, jak moc má ústavní právo udělat to. Bylo to rozhodnotí proti mnoha nevinným lidem, ve prospěch darebáků. On měl těm prvním sloužit. Když už s Klausem srovnáváte Krista - předpokládám, že nejste věřící. Ačkoli nevylučuji, že se končící prezident učitým způsobem za božského považuje.

3 2
možnosti
Foto

Věřící jsem. A Kristův příběh se týká každého člověka - i Klause. Alespoň Kristus to říkal ;-D.

3 2
možnosti
Foto

Za názory děkuji. Za slušné názory.

A pokud má někdo problém s tím, že učím - každý se musíme nějak živit. Poctivě, pokud možno ;-D Dávám přednost oslovení "paní Valíková" - pokud tedy nejste moji studenti :-)

4 2
možnosti
RF

Sím, paní učitelko Valíková, chtěl bych být Vaším studentem.;-DDe to?

3 0
možnosti
MD

Kdyz ctu vas a vam podobne projevy prislusnic slabsiho pohlavi, tak jedna zdanliva

eurounijni hloupost o vice zenach ve vedeni prestava byt hlouposti. Karma pro vas.

4 3
možnosti
RF

VSmějeme se s KlausemV

Píšete, "Prezident Klaus odchází. Až historie ukáže...". Copak asi?

Pančitelko, moc to prožíváte a drásáte si vlastní nitro, vždyť ON, Klaus,

nikdavá snad ani tím prezidentem býti nechtěl. Smál se tomu a chechtal...

                                              ;-D;-D;-D

                http://www.youtube.com/watch?v=6MMa9y61jRE

3 1
možnosti

Měla byste si uvědomit jednu důležitou věc. Většina současných českých vrcholových politiků je odpad. Tenhle odpad nemá morální právo k tomu aby mohl ukazovat na to zda je někdo dobrý čí špatný. Žaloba na Klause znamená jen to, že jedna instituce, jejíž morální profil je hodně pochybný, podala žalobu na jiné kvůli morálnímu pochybení. Zloděj křičí chyťte zloděje.

To že amnestie byla špatná a že tím Klaus sledoval vlastní zájmy, na tom se asi shodne většina národa. Nicméně, je to nedokazatelné. Právo funguje na důkazech a zákonech, ne na tom co se nelíbí politickým odpůrcům. Žaloba na Klause je jen politická hra na diskreditaci pravice, Klause a posílení pozic žalujících.

Podávání žalob a trestních oznámení je v Čechách součástí politického boje. Všichni vědí že podání je často nesmyslné, ale v médiích to vypadá hezky, protože si část lidí říká "když už byl zažalován, určitě to bude lump"

7 1
možnosti
JM

Klaus je bůh, nadčlověk, největší státník!

tolik blogy idnes

3 4
možnosti
  • Počet článků 461
  • Celková karma 25,69
  • Průměrná čtenost 1708x
Češtinářka a spisovatelka, tisková mluvčí Společnosti učitelů ČJL

Knihy:

Soukromý nebe (2004)  - pohádka o jedné krásné porodnici, rizikových těhotenstvích a lásce v mnoha podobách. A o Čaroději Gralovi, který v té porodnici pomohl mnoha budoucím maminkám.

Češtinářky 1. 9. 2022

Češtinářky jsem psala od roku 2014 do roku 2021. Snad je to román o českém školství, učitelích studentech a literatuře. A témata? Zásadní - láska, přátelství, souboj jedince s mocí a systémem a reakce nadřízených (mobbing a bossing)... V knize si nejvíc cením hovorů o literatuře ve třídách - ani jsem si nemusela moc vymýšlet, moji bývalí studenti vědí. Nejvíc jsem se bála při psaní kapitol o čertech a ďáblech a při učitelských poradách. Nejvíce jsem hlídala slůvka při rozhovorech s Čarodějem. A nejvíc jsem se nadřela při komponování věrohodné Kristovské paralely. Inspirací k ní mi byl skutečný příběh z jednoho gymnázia na Moravě.

Dost jsem si vymýšlela. Ale situaci v českém školství jsem snad zachytila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. 

Kdo se odchyluje, musí často z kola ven. Boj se systémem bývá fatální. A v posledních letech se to zhoršuje...

Moje stránky:
https://www.cestinarky.cz/

mail: ver.valikova@seznam.cz