Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K86a56r38e88l 81B36o52č47e24k

16. 5. 2015 19:05

Příliš povyku pro nic. Víc povyku by se mělo dělat kolem formy maturity. Požadovat skutečné znalosti, neopičit se po západě s abcd, ale dožadovat se skutečné odpovědi. Nemít jednotné maturity, když je každá škola poněkud jiná. Jinak by samozřejmě mělo patřit k znalostem středoškoláka to, kdo je Jidáš nebo Pallas Athéna. A nechápu-obdivuji lidi, kteří mají chuť učit v tom marastu zvaném české školství.

0 0
možnosti

Veroniko, co je to - Jakub Valík? To je syn vašeho zetě a neteře bratrance? Nebo synovec - cestovní kanceláře? Promiňte, já už jsem z těch vztahových propletenců u vás nějak zmatený.

PS: ten váš diskusní příspěvek směrem k Vladanovi nebyl příliš křesťanský, že?

0 0
možnosti

Je to syn jejího švagra, tudíž je to její synovec a ona je jeho teta. Co na tom nechápete, pane smutný? 8-o

0 0
možnosti

J74a21n 87P14a95l30l31a72s

15. 5. 2015 20:18

Moje jmenovkyně byla problémem u maturit? Proboha, my ji znali už v 6. třídě tehdy ještě ZDŠ! Petišku tehdy četla i Jolana Mižikárová.

2 0
možnosti

Včera jsme byli s manželkou v kostele sv. Josefa v Ostravě. Vedou ho saleziáni. Do kluboven u kostela tam chodí romské děti. Několik z nich bylo i na bohoslužbě. Byl svátek Nanebevstoupení Páně. Před kázáním se kněz zeptal přítomných romských dětí, proč při nanebevstoupení bylo přítomno jen 11 apoštolů místo 12? Který apoštol chyběl? Skoro jednohlasně odpověděli že Jidáš. Když se jich zeptal na jeho druhé jméno, dávali těžce dohromady Iškariotský. Přesto je pochválil, že by udělali maturitu. Nejsem si jist, zda mnozí z nich nenavštěvují zvláštní školu, či jak se to dnes jmenuje.

0 0
možnosti

Takové to ... kamarádka se ptá, by chtěla vědět, stalo se jí ... a pak jdu na oslavu kamarádčiných padesátin a tak ...;-D

3 0
možnosti

Já tak nějak nechápu ženskou, která se v každém svém článku na veřejném blogu neustále chlubí tím, že má tři děti se svým současným švagrem. To je nějaká úchylka? Sodoma, Gomora! 8-o

2 1
možnosti
Foto

Ne! Ale každý to nemá. Pěkný den, pane Černý, mohl byste přeskočit do jiné diskuse? Myslela jsem, že jste už mrtvý.

2 3
možnosti
Foto

Nejkrásnější na tom všem je, když všichni - počínaje sestavovateli otázek a učiteli konče - zapomenou, že byli kdysi také studenty a stáli před podobným problémem: maturitou! ;-)

0 0
možnosti

Tohle bych tesala do sololitu - skoro takové panwerichovské ;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS