Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Stejně jako ve zdravotnictví, tak i ve školství politici lžou.

Slíbili učitelům 15% navýšení platů a nyní se diví, že chtějí 10%.

Stejně jako ve zdravotnictví argumentují, že takové peníze do školství nešly. Ale to, že jsou obory o stovky miliard korun podfinancované nechtějí uznat. Proč nejsou lékaři? Proč nejsou sestry? Proč nejsou učitelé? Protože je politici odmítají zaplatit!

:-)

0 0
možnosti

Děkuji, děkuji a děkuji. V poslední době to napříč spektrem vypadalo, že v tom školství snad už nikdo normální nezůstal. Pořad jen peníze, peníze a peníze. A nic za to. Děkuji Vám za svěží pohled. Souhlasím s Vámi, že to nejsou peníze ale především systém, co je špatně. Hezký den.

0 0
možnosti

Chybí nám svobodné, přirozené vztahy! Chybí nám zcela pravicové myšlení!

0 0
možnosti

Karma!! Konečně jeden z rozumných názorů!! Rozumně formulovaný důvod, proč jsem před skoro 30 roky ze školství odešla. Ne, děti nebyly problémem,problémem byl plat, tehdy ještě smlouva na dobu určitou (na neurčito až po několika letech) a především marný boj se systémem. 30 let jsem mimo školství, uživila jsem se, mám o něco víc než učitel (a to jsem nevystudovala technický obor, ale mám humanitní vzdělání), nebyla jsem za celou tu dobu ani den na pracáku a za rok jdu do důchodu.

1 0
možnosti

R^: Nejen za zneklidňující fakta na konci blogu: „Zastavení narůstajícího kolektivismu, ideologické indoktrinace i znovu objeveného kádrování na základě politických názorů“.

To už jsme tu jednou měli. Snad proto se tak často vracím ke slovům vzdělaného a moudrého Petra Piťhy z roku 2008, o stavu českého školství.

Jsou stále aktuální!

0 0
možnosti

Při relativně rychlém růstu mezd všeobecně v posledních 2-3 letech si zas učitelé "relativně" moc nepolepší.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS