Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dočetla jsem a zjistila, že sem nepatřím. To není jen diskuse, ale přímo spory až napadání dam na "vyšší" úrovni. :-/

1 0
možnosti
Foto

Já to vidím jako sborovnu. ;-D

1 0
možnosti

J58a49n 60P54a76v94l50í30k

17. 6. 2021 17:21

Nezaznamenal jsem žádnou snahu senátu určit psychiatrickou diagnózu prezidenta. Zaznamenal jsem pouze analýzu, v níž jeden senátní výbor zkoumá výkon funkce současného prezidenta, což je jeho náplň práce a zároveň ústavní povinnost. Domnívám se ovšem, že mnohem přesvědčivěji lze prokázat skutečnost, že současný prezident nemá na svém místě co dělat, je ústavní žaloba pro porušování ústavy. To, co již bylo jednou formulováno a co neprošlo poslaneckou sněmovnou a co je možné doplnit dalšími excesy prezidenta a opakovat po volbách, kdy se doufejme změní složení poslanecké sněmovny ve prospěch demokraticky orientovaných stran.

2 1
možnosti
Foto

Pane Pavlíku, jak se pozná demokraticky orientovaná strana? Tedy starna orientovaná k vládě lidu?

0 0
možnosti

Zaznamenala jsem snahu senátu určit diagnózu prezidenta a chtít ho podle ní zbavit úřadu. Lépe řečeno, snahu pana Fišera brousicího si na ten úřad zuby.

Inu, všechno je možné, mnohdy opravdu vypadá, že pan prezident je už "unavený věkem" a jeho duševní pochody už jsou pomalejší či bloudící, ale tohle přísluší jen a jen lékařům a ne úředníkům.

Ale ani tehdy není jistota, že zpochybnění či zbavení svéprávnosti nebude zneužito. Jen co zvláštních a rozporuplných odborných posudků na jednu věc je předkládáno k soudu...

Prošla jsem si úděsným obdobím jednoho stolkera a lháře, výživný...

Výborný článek paní Veroniko.

5 1
možnosti

Zajímavé čtení, senát neberu příliš vážně a tak jsem ani nezaregistroval přání jejich některých členů.

Trochu podobně asi uvažoval kdysi pan doktor Hnízdil (kterého si na rozdíl od senátorů velmi vážím) a to v jak naložit s V.Klausem st., nakonec to tedy vzdal. Karma za blogR^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Ano, na Hnízdilovu iniciativu si pamatuji.

0 0
možnosti
Foto

Je ovšem známo, že zmíněnými chorobami postižení pacienti jsou skálopevně přesvědčeni, že oni jsou OK, kdežto ti ostatní patří do cvokhausu.

Solidní redakce by měla zaměstnávat i psychologa a psychiatra, který by jako fundovaný odborník dokázal posoudit, zda ten či onen příspěvek či blog napsal duševně zdravý či chorý člověk.

To by tu blogárnu mohli rovnou zavřít. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, tento blog je i o zneužití psychiatrie (o psycholozích raději nemluvím ;-D). Kolik spisovatelů v historii bylo ocejchováno? Chcete to provádět tady na blogu? Kdo toho odborníka bude platit?

Předem děkuji za zodpovězení otázek.

4 0
možnosti
Foto

Díky za úvahu, paní Válková, souhlasím s Vámi. R^ A pokud je to úmyslné nařčení a je jedná se například o likvidaci politického protivníka, dalo by se to označit za zločin. (Takovým jednáním se uchylují zejména totalitní režimy). Opravdu se divím, že k tomu v dnešní době mohou přistoupit někteří jedinci, natož zvolení politici ve vrcholných státních institucích jako je horní komora, senát. Já zase pochybuji o jejich duševním zdraví - o lidském charakteru už ani nemluvě. Karma. (Naštěstí jejich pochybný návrh o nezpůsobilosti českého prezidenta vykonávat svoji funkci musí posoudit ústavní právníci). (Informace ve včerejších zprávách).

2 0
možnosti
Foto

R^

díky

Navzdory tomu, že máme rozdílný postoj ke Karlu Trčálkovi - kterému je podsouváno s oblibou všechno možné. Navzdory tomu, že ač mám daleko nechávat hlasovat o příčetnosti prezidenta - mám za to, že ho neobklopují lidé, co ho mají v lásce a úctě. Aby mu řekli, že důstojnější pro něj samého bude, když svému tělu i duši už klidem (než prezidentováním) uleví...

V podstatě už před dvěma roky jsem chtěla rozjet blogem opravdovou potřebnou diskuzi na téma utužení zdejších pravidel - Jste pod vlivem, jste psychicky labilní, váš mozek na to nestačí, "nechlastej" to musí bejt matroš, alkohol ti neprospívá...

Všichni tito diskutéři a ti, co přiběhnou v přitakání, ani netuší, kolik v sobě mají zažitých nehorázných komunistických praktik a dávají je v své domnělé frivolnosti a "svižnosti" o sobe znát.

Doopravdy nesnáším podsouvání jakékoli závislosti. Nevkusný a tenký led...A mohla bych i šířeji a v pádných důvodech rozebrat, proč tohle inteligentní člověk dělat skutečně nemá.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Nikomu. Ani oponentovi.

Každý má někdy slabou chvilku. Ale jak říká můj Čaroděj: "Do blázince, Veroniko, až vás tam odvezou!"

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS