Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Smiřte se s tím, že hysterie kolem covidu pominula. Vy se v ní klidně dál udržujte, ale není důvod v ní pokračovat celostátně. Na covid samozřejmě budou lidé dál umírat, jako umírají na chřipku a jiné nemoci, kvůli kterým se taky nikdy žádná přehnaná opatření nedělala.

5 1
možnosti
Foto

Pane Chuchmo, ochrana nemocných a starých lidí je hysterie?

0 0
možnosti
Foto

Když karma, proč ten palec dolů?

1 0
možnosti

Neměla by vláda nařídit, že by každý člověk měl vypít 2 litry tekutin denně? Ono se to dost zanedbává a pak jsou z toho zdravotní komplikace, které mohou mít fatální důsledky.

3 1
možnosti
Foto

Ale ty komplikace dělá člověk sám sobě. Pokud přinese infekci na jipku, nakazíte deset těžce nemocných.

0 0
možnosti

Loni v březnu jsme s manželkou dostali ten Covid. 14 dní jsme leželi doma, sice bez teplot a kašle, ale také bez energie. Po 14 dnech jsme se začali lepšit a začali fungovat. Můj praktický lékař mi doporučil vyšetření na protilátky a pak dlouhodobě užívat kombinaci vit. C, D3 a zinku. Vakcínu na Covid jsme vzhledem k vysoké hledině protilátek se ženou odmítli. Je to už rok a nic nás netrápí. V našich skoro 80letech je to fajn. Starší syn byl 2x povinně očkován. Je to 3/4 roku po druhé injekci a od té doby měl chřípku a 2x anginu. Dle mého laického názoru mu ta vakcínace poškodila imunitu.

4 1
možnosti
Foto

Dlouhodobá nepřirozená bariéra v podobě roušky na nose a ústech může vést k oslabení imunity a zhoršit tak náš celkový zdravotní stav. V letních měsících pak můžeme snadněji podlehnout jiným infekcím – rotavirům, adenovirům, herpetickým virům, chlamydiím, mykoplasmám, boreliím a mnoha dalším. Pramen : Lékaři.

3 4
možnosti
Foto

Pane Kindle, o dlouhodobém nošení roušek paní Valíková nepíše. Neporozuměl jste textu. R^

0 2
možnosti

Vy, paní autorko, opravdu věříte, že celý ten humbuk kolem covidu tu byl (a asi ještě brzy znovu bude) pro ochranu seniorů a rizikových skupin? Že tu vůbec byl kvůli ochraně zdraví občanů?8-o

3 0
možnosti
Foto

V posledních dnech leží v nemocnicích asi 200 pacientů s covidem a počty zemřelých jsou několik jednotlivců denně. Je tedy pochopitelné, že všechna proticovidová opatření byla zrušena. Nevím tedy, proč autorka obviňuje ministra zdravotnictví Válka. Sám ministr nošení respirátorů v zdravotnických zařízeních doporučuje, nařizovat to ale nemá smysl.

4 0
možnosti
Foto

Co nenařídíte, jako by nebylo, pane Krausi. To nevíte?

2 5
možnosti
Foto

A já podobný postoj považuji za necitlivý. Pěkný den.

2 0
možnosti
Foto

Kolik lidí zemřelo a mohlo žít, nebýt hysterie kolem covidu.. Zemřeli v důsledku zanedbané péče, jako naše kamarádka.

2 2
možnosti
Foto

To lze v prvním přiblížení odhadnout jako rozdíl mezi nadúmrtími a úmrtími na/s covid.

0 0
možnosti
Foto

Umírá se covidem a ne na covid. ten není smrtelná nemoc. Podle lékařů odborníků 27 % lidí, kteří byli pozitivní covid-19 u nich nelze jednoznačně příčinu úmrtí určit. . Dalších 64 % mělo kromě toho také nějakou chronickou nemoc, obvykle nějakou srdeční poruchu nebo diabetes. Zbývajících 9 % podlehlo spíše akutní příčině, například infarktu nebo úrazu.

1 4
možnosti
Foto

POdle této Vaší zvláštní logiky se nejspíš neumírá ani na autohavárie. Velká část údajných obětí autohavárií také má nějakou chronickou chorobu.

Kdyby men třeba srazilo na přechodu auto, zemřel bych podle Vaší logiky (s autohavárií) na chronickou alergii.

7 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS