Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJH

Mně se spíš zdá v nepořádku, když někdo něco tak neuvěřitelně banálního jako diskuse pod články vůbec řeší. To jste opravdu tak nepevného ducha a vratkých kramfleků, že vás to může rozhodit? Někdy je určitá mez překročena, ovšem to potom prostě smaže admin (v poněkud ostudných případech sám bloger).

Blogeři tu často exhibují se svými velmi privátními pocity, zážitky, něčím, co se doma uvařilo a tam se mělo i sníst - a pak se strašně diví, že toho někdo využije. Píšou tu přiblblé básně, které se hodí tak do cancáčku pubertální patnátce, a pak se diví, že si z nich někdo utahuje. Píšou dlouhosáhlé traktáty o věcech, kterým nerozumí, a překvapuje je, že jim to pak někdo znalejší sepsuje. 

Možná jste si někteří nevšimli (ano, zejména pana Kroupy se to týká), že tohle není terapeutická skupina, ale blog. Pokud máte tak křehká a zranitelná ega, nechte je doma v peřinkách a nelezte s nimi na veřejnost.

20 3
možnosti
MS

Vy takovej blog určitě v archivu nemáte, že? Vaše blogy baštim R^

13 3
možnosti
BT

to máte těžké, takový bloger v potu tváře napíše svůj blog a pak mu tam lezou cizí lidi a remcají

založte si "Blog na mýtince"

15 2
možnosti
Foto

;-DR^a nejhorší jsou trpaslíci:-)

5 2
možnosti
TS

A jak se to teda dělá správně? Mně jste do diskuse napsala, že se stejně jako pan Nohavica bojíte lidí, kteří jsou moc v pohodě. Pak vám to nedalo spát a napsala jste o tom dokonce článek, ve kterém jste mě přirovnala k robotce. To je ten správný postup? 

Tak na revanš, Veroniko, a snad to bude podle vašeho diskutérského gusta:

Bojím se lidí, co nemají smysl pro humor a vyžívají se v remcání. Ráda se ale pobavím, když neudrží ruce od klávesnice, napíšou takovejhle elaborát a dostanou extra porci toho, na co si stěžujou.

Zůstanu jen u příspěvku, blog o vás psát nebudu, tak inspirativní to zas nebylo.

Přeju hezký víkend, snad tím neurazím.

Vaše Stepfordská panička ;-)

20 4
možnosti
JS

;-DVR^

(spěchám na hodinu AJ)

12 3
možnosti
Foto

Vystihla jste to perfektně;-DR^

4 16
možnosti
AAP

Roger Wilco - 4. Reinkarnace,  Isabell, Dědek Plesnivák, ..motýl bombardér, _-1-_,Sněhová vločka, Lady Humussprey, Vaska Trubačev a jeho kamarádi, papaya., tenterhook_willow,marka40, Martin V2,  SID09, Camino., habit-.!..,l.g, Ducharovic, NewDorianGray, stepulka, Blábolivý Brod, s.m., V.Woolfová, m.sva.,Aretta, ladyevil_cz, Děkanka Katedry Kroupologické, Lobo - obchodník s mozky,strycek-Joe s.r.o., sir Humprey XXXVII, Bucharovic, čistotné čuně, SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny,fleec, Marlen2…a má oblíbenkyně „Žena v domácnosti“ … ;-D ... pamatujete?

:-/ A teď? :-/  "Důvod smazání: Příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse."

A tak jsme kultivovaní ... nebo kutivováni?

6 11
možnosti
JB

J14a54n 27B95o75k69š10a73y

5. 4. 2013 3:55

To jste si teda naběhla, milá, mravná a moudrá paní. Diskuze je tady fajnová. Článek nic moc. Zapomněla jste dopsat reakce té paní učitelky. Proč si z ní někdo dělá srandu a proč tohle vzniklo? Podle toho, jak kdo reaguje. Naučte se, že trolové se krmit nemají a bude se vám žít líp. Naučte se, že upozorňování na nějaký diskutérský nešvary, jen problém prohloubí. A že jsou diskuze šťavnatý? A to posuzujete jen podle diskuzí u paní učitelky? No teda nevím, co učíte, ale moc asi nevidíte souvislosti, co? Jak se do lesa volá, tak se chodí s džbánem pro vodu.

13 2
možnosti
KV

Jako milý, moudrý a mravný diskutér konstatuji ............

... diskuze pod článkem je jak za starých časů, tj. uvolněná R^

... blog je vtipný

... obsah blogu ukazuje následek, ale neuvádí příčinu

... v 90 % je příčinou kritických diskuzních příspěvků nevalná úroveň blogu

... drtivá většina blogerů má o sobě nadhodnocené mínění a neumí skousnout záporné hodnocení PS: To by bylo v kostce vše. Další body pouze v případě polemiky s blogerkou.

17 2
možnosti
AV

V nevalné úrovni to asi nebude. Že autor píše nevalné blogy, na to snad i podprůměrně inteligentní čtenář přijde nejpozději po třetím pokusu a vybere si pro příště na čtení něco valnějšího. Notabene,kdo by byl takovej masochista, aby pod nevalným blogem, když už ho teda přečte, se zdržoval déle, než je nezbytně nutno a ještě dál tam diskutoval a zítra a pozítří a za týden a za měsíc u stejného autora furt dokola znova a znova.

To je nějaká zvláštní umanutost některých lidí - mohla by to být docela zajímavá studie. Jen nevím, jestli sociologická či psychiatrická.

9 13
možnosti
PP

Myslím, že absurdní drama pí Cvalíčkové sklidilo mimořádný úspěch. Velice jí fandím a dovolím si též přispět se svou soškou do mlýna. Na podobné téma jsem vydal knihu s názvem "Diskuse jsou jako bonboniéra" u nakladatelství Naše Vojsko. To bohužel již vyhořelo ale můžete ji stále objednat na mých stránkách petulaprikryl.com

13 3
možnosti
JS

Vy nevydáváte knihy v knihkupectví? Velká chyba!

12 4
možnosti
Foto

Nehádejte se...zaspíváme si ;-D

8 1
možnosti
Foto

Tak mně už leda:"Spi, děťátko, spi";-D

3 0
možnosti
PP

Já paní Valíkové za tento článek velice děkuji, popsala to velmi dobře. Vím bohužel z vlastní zkušenosti, jaké je to být pronásledován a zesměšňován anonymy. Kdysi jsem kvůli tomu i po nocích plakal. Pak jsem ale absolovoval psychoterapeutická sezení, podal trestní oznámení na několik stalkerů a již nepláči.

5 3
možnosti
SW

TO na neznameho pachatele? Rozbijeli vam diskuse? Volali vas telefonem? Zavideli vam sbirku motylu? Hrozne.

6 2
možnosti
  • Počet článků 461
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1708x
Češtinářka a spisovatelka, tisková mluvčí Společnosti učitelů ČJL

Knihy:

Soukromý nebe (2004)  - pohádka o jedné krásné porodnici, rizikových těhotenstvích a lásce v mnoha podobách. A o Čaroději Gralovi, který v té porodnici pomohl mnoha budoucím maminkám.

Češtinářky 1. 9. 2022

Češtinářky jsem psala od roku 2014 do roku 2021. Snad je to román o českém školství, učitelích studentech a literatuře. A témata? Zásadní - láska, přátelství, souboj jedince s mocí a systémem a reakce nadřízených (mobbing a bossing)... V knize si nejvíc cením hovorů o literatuře ve třídách - ani jsem si nemusela moc vymýšlet, moji bývalí studenti vědí. Nejvíc jsem se bála při psaní kapitol o čertech a ďáblech a při učitelských poradách. Nejvíce jsem hlídala slůvka při rozhovorech s Čarodějem. A nejvíc jsem se nadřela při komponování věrohodné Kristovské paralely. Inspirací k ní mi byl skutečný příběh z jednoho gymnázia na Moravě.

Dost jsem si vymýšlela. Ale situaci v českém školství jsem snad zachytila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. 

Kdo se odchyluje, musí často z kola ven. Boj se systémem bývá fatální. A v posledních letech se to zhoršuje...

Moje stránky:
https://www.cestinarky.cz/

mail: ver.valikova@seznam.cz