Diskuse

Maturita z ČJL 2017 – zatím jsou informace mírně matoucí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"CERMAT je zdůvodňuje tím, že učitelé opravovali mírně a nenechávali své studenty propadat."

Takže skutečným cílem státních maturit je navýšit počet propadlíků? Zdá se, že v tomto směru je CERMAT vysloveně úspěšný. Ještě pár let a bude plnit na ......110% ;-€

0 0
možnosti
Foto

nemá absolutně cenu psát cokoliv vysvětlujícího- analyzovat.

Jediná cesta je tuto nestoudnou organizaci, kde nikomu v naší zemi nepřijde divné, že známe jen pana Zíku - vystavit takovému tlaku, že skončí... upřímně řečeno, jak poctiví jsou v daném obraze i ti neproblematičtější poslani a politici, o nichž víme to a to a mají svou tvář. Strana Cermat - bez tváře, bez reálných lidí - tedy pro lidi klidně může představovat jednoho pana Zíku a tři čtyři spolupracovníky, co si své letadlo řídí doma v teplákách od televize... a hádejte se někdo se mnou...ukázal nám někdo cokoliv víc než příkazy na skle?

Cermat navíc tímto proškolil svým mravním příkladem mladé. Posvětil to, co se vždycky na adresu mladých snese. Nemusí se dodržet litera zákona, nemusí se opravit, není nutné práci odevzdat v termínu a státem posvěceno, nestane se naprosto vůbec nic... ještě se nám tolik chce nadávat na ty mladé? Cermat nejen že svým diletantským osekáním roku znesvěcuje čas potřebný k výuce, Cermat právě rozdal karty trendu jeho morální vize člověka, který má být vpuštěn do života... zákony neplatí.

2 0
možnosti
MB

p. Valíková, pochopitelně se nic neděje, (bývalá chyba). Každý je omylný - o Vaší kvalitě svědčí řada předcházejících příspěvků. Pak ovšem to stejné - Student chodí do školy - 4 - 5 - 6 let. Nějak se tam vyprofiloval, byl přezkušován. Tu přijde zkouška zkoušek, maturita - státnice. Pojednou hle, absolutně neznámý. mladý člověk je u komise. Cosi sepíše - odešle se vševědnému centru Cermatu. Ten posuzuje, jak mu věty ladí, vidí i chybu sudent se zmýlil o 100 let ! Já to opravdu nechápu, (už jsem o tom psal) ... :-)

0 0
možnosti
Foto

:-):-):-) Omluva za chybné datum 1917), opravovala jsem do noci slohy a článek věšela ráno. Možná Freud by ten přepis vysvětlil.

0 0
možnosti
MB

Ano, maturovat započalo Rusko v roce 1917. Výsledky má vcelku podobné, jako český student :-)

0 0
možnosti
JS

Nemělo být v titulku spíše 2017? Nevím co bylo obsahem maturity v roce 1917, ale docela by mě to i zajímalo :)

1 0
možnosti