Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přečti si raději:

Jiří Suchý: Klaun si povídá s Bohem

:-)

1 3
možnosti
MD

Duka a Halik. Ty dva postavit pred Eskymaka, ktery je v zivote nevidel, nic o nich neslysel, cloveka schopneho vnimat jejich auru. Z jeho rtu splynou dve slova. Kardinal a narcis.

8 2
možnosti
Foto

J76a25k13u94b 94R37o32t73h

24. 2. 2018 13:34

A mně se líbí, jak se někteří mohou pominout z toho, že si 100 osob si dovolilo veřejně sdělit názor. Mimochodem, autorko, oni nevyčetli Dukovi, že není nepřátelský k Zemanovi, ale naopak, že je velmi přátelský k někomu, kdož si ústavou a morálkou vytírá rectum.;-O;-D

11 21
možnosti
Foto

Přečtěte si ten článek z reflexu, který odkazuji níže. On není problém v tom, že si někdo dovolil vyjádřit názor, problém jsou křivárny, kdy se proti Dukovi hodí jakákoli špinavá vylhanost.

21 2
možnosti
Foto

K44a35r71e49l 92M80á59d75l36e

24. 2. 2018 13:28

I když Halíka pokládám za jednu z nejzápornějších postav společenského dění, tak v zájmu zachování svobody slova pro všechny strany bych mu nevyčítal, že rozesílal maily s doporučením, koho volit. A snad u nás stejně není moc ovcí, které by se při volbě nechaly ovlivnit jedním mailem. Ale v zásadě s článkem souhlas a karma.

8 1
možnosti
BM

R^R^R^! A kdo za tím stojí? No přece banda pražských pisklounů.

5 2
možnosti
VF

Kdo stojí za "vatikánským" dopisem?

M. Donutil ve filmu Pelíšky by se zeptal "Komu tím prospějete"?;-D

5 1
možnosti
Foto

;-D... a dodal by..."co tady dělá ta odporná halíkovská mánička?"odpověď... "to je víceméně bratr ...kardinála":))

0 0
možnosti
PK

..Vše co jste sdělila podporuji vč.toho o p.Halíkovi....v tomto případě velká jeho hanba;-(

6 2
možnosti
MK

R^R^R^ Je skutečně pozoruhodné, v jakém klidu a s jakou církevní podporou může fungovat profesor Halík. Tento sebestředný, politicky ambiciózní, "hledající" člověk je vlastně levicový intelektuál, který více než naší zemi slouží globálním zájmům. Doufám, že těch globalistů (nebojím se říci sluníčkářů) není v církvi převaha.

13 3
možnosti
  • Počet článků 461
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1708x
Češtinářka a spisovatelka, tisková mluvčí Společnosti učitelů ČJL

Knihy:

Soukromý nebe (2004)  - pohádka o jedné krásné porodnici, rizikových těhotenstvích a lásce v mnoha podobách. A o Čaroději Gralovi, který v té porodnici pomohl mnoha budoucím maminkám.

Češtinářky 1. 9. 2022

Češtinářky jsem psala od roku 2014 do roku 2021. Snad je to román o českém školství, učitelích studentech a literatuře. A témata? Zásadní - láska, přátelství, souboj jedince s mocí a systémem a reakce nadřízených (mobbing a bossing)... V knize si nejvíc cením hovorů o literatuře ve třídách - ani jsem si nemusela moc vymýšlet, moji bývalí studenti vědí. Nejvíc jsem se bála při psaní kapitol o čertech a ďáblech a při učitelských poradách. Nejvíce jsem hlídala slůvka při rozhovorech s Čarodějem. A nejvíc jsem se nadřela při komponování věrohodné Kristovské paralely. Inspirací k ní mi byl skutečný příběh z jednoho gymnázia na Moravě.

Dost jsem si vymýšlela. Ale situaci v českém školství jsem snad zachytila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. 

Kdo se odchyluje, musí často z kola ven. Boj se systémem bývá fatální. A v posledních letech se to zhoršuje...

Moje stránky:
https://www.cestinarky.cz/

mail: ver.valikova@seznam.cz