Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mňo, s těmi jedničkami a pětkami bych šetřil. Především spoléhat jen na to, že had poleze pouze po stromech a nevezme to do tepla mateřinky bych hodnotil dosti příkře. Osobně bych dítě do školky vůbec nepustil. Expert na 90 % předpověděl skon mamby, ale v jeho výroku - a vycházím z toho, který byl předložen - je pořád 10 % šance, že had žít bude. Pokud je mi známo, nešířil mezi lidmi zprávy typu - lidi, nebezpečí žádné nehrozí. Že o hadech něco ví, to dokázal poměrně záhy kvalitním zákrokem. Třebaže značná část veřejnosti smýšlí jinak...

3 0
možnosti
Foto

Já bych dítě do školky v blízkosti také nepustila. Ale když už je tam paní učitelky měly, těžko je mohly poslat domů, že. A experti lidi opravdu dost uklidňovali - pokud nějaký redaktor něco střihl, měli se ozvat a lidi varovat. Můj pětadvacetiletý syn bydlí dva kilometry odtamtud a jeho praštěná matka mu zakazovala chodit do parku :-)

0 0
možnosti
Foto

Není pravda, že had nedbal mínění odborníků. On nedbal mínění redaktora, který půl výroku experta ustřihl a vynechal tak sdělení, že pokud se oteplí, had může vylézt ven a bude někde v okolí na stromě.

3 0
možnosti

Tak logické by bylo, uzavřít dům tak, aby had nemohl vylézt ven. Nebo mu nechali otevřené okno?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS