Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J81a63n 39K84l56á61s69e27k

16. 3. 2019 23:18

Jestli je Klaus jr. opravdu takový machr na školství, je trochu sporné. Ale budiž, to je věc názoru.

Co ovšem u něho přehlédnout nelze je skutečnost, že stejně jako jeho otec je i on narcista, nejedná se o demokratického politika, který ctí názor většiny, ale o jedince, který za správný považuje jedině svůj vlastní názor. Při jeho prosazování neváhá použít i nepravdivé informace, a jakmile je na ně upozorněn, ihned přejde do protiútoku s tím, že není chodící encyklopedie. Že si potřebné informace nezjistil nebo neověřil, není podle něho podstatné. Klaus jr. trvale a otevřeně prosazuje odchod ČR z EU, ačkoliv ODS jako strana nic takového v programu nemá. Proč tedy Junior v této straně byl? Navíc píše články, že prý je rozumnější zchudnout, než být součástí té EU. Nějak ovšem zapomíná dodat, že to zchudnutí by se týkalo hlavně voličů, kteří by odchod odhlasovali. Stačí se podívat na chaos ve Spojeném království po brexitu. Rodina Klausova si nahrabala za panování Klause srov. na všech frontách, takže zchudnutí by ji nijak nepotkalo. Junior stejně jako jeho otec nevidí nic špatného na ruské anexi Krymu. Jedná se i v tomto případě o pravicový názor? Může vůbec jakýkoliv skutečně demokratický politik schvalovat okupaci jednoho státu druhým?

Dále připomenu, jak Klaus jr. nazval udavačem někoho jen proto, že upozorňoval na různé šíbry ve státní správě. A dalo by se pokračovat ještě dlouho. A co pozitivního už Klaus jr. udělal, že si myslí, že ostatní by před ním měli padnout na zadek?

26 2
možnosti
JAZ

Je to typický komunista - lhář.

0 1
možnosti
KB

K31a28r87e66l 29B90o57k

16. 3. 2019 23:07

Líbíse mně, jak takový lidé jako Dan Rozsíval, Jaromír Petřík a Martin Busidea mají starost o Klause mladšího. Také je napováženou jejich starost o budoucnost ODS bez Klause ml.

13 0
možnosti
DR

Mě spíše zajímá budoucnost Klause a jeho příp. založení nové strany. Ta Vaše ODS je mi fakt ukradená.

1 0
možnosti
JV

Inu, pan Klaus udělal všechno pro to, aby se z něj stal "mučedník"... budiž, ono to s tím odlivem hlasů pro ODS nebude tak horké. Tak nějak se ale nemohu zbavit dojmu, že mu z kapes, jako sláma z bot, čouhají ruble :-)

11 2
možnosti
JK

J58o91s42e20f 96K89l41a77t

16. 3. 2019 21:26

Včera jsem někde četl, že čím delší příspěvek, tím větší naděje, že to skončí u Hitlera. Tady jsem si to potvrdilJiinak u pana Klause -kdo chce s vlky býti musí s nimi výti

0 0
možnosti
MB

Dobře napsané.. z mnoha pohledů ..bez zbytečných emocí..rozumně ..R^

9 0
možnosti
VV

Stalo se, a zbyva vam tedy uz jen volit okamurovce, gratuluji. ;-(

7 6
možnosti
Foto

Ti jsou určitě rozumnější, než Fialovo extremistické vedení ODS.

Cožpak Antibabiš a rusofobie je nějakým politickým programem?

7 13
možnosti
Foto

Ale copak může někdo souhlasit s tím, aby náš skvělý VK ml. by členem tak příšerné a ohavné strany, jako je ODS?

Vy (a ostatní podobně smýšlející) byste měla to srdce a násilím jej, chudáka, do takové žumpy strkat? To nemáte kouska slitování?

Konečně je volný a svoboden!

Konečně může založit novou, ale úplně novou stranu, napadl mě název

Pravicoví Republikánští Demokraté - Václava Klause mladšího.

;-D

15 5
možnosti
Foto

Klobouk dolu, je fakt chytrý;-D Opravdu chytrý se snaží být jakoby na obtíž, pak, aby se o něm nepřestalo psát tu obtíž vynese s fanfárou před kamery a to je podruhé chytrý, poněvadž s českým národem necloumá nic tolik jako mučednictví... to přece sama nemáte ráda;-D;-) aha? Jak kde...Potřetí chytrý je v tom, že nahlodal už tak podivnou pověst pravice u nás v Čechách, a má tedy cestu přijít jako mesiáš. Všechno bude zářně jinak a všechno jasně. A jak jasně? Pravice vážně lavíruje o tom, že Rusko je vlastně v naprosté pohodě? Aha? Pravice říká odejít z EU? No upřímně - já ho za prezidenta nechci. O nic jiného v tomhle divadle přece nejde. Prostě jen začal včas - mučedník náš...

Pro mne má mnoho alarmujících vlastností, co prostě nepotřebujeme. A:)) vyloučil se přece velmi takticky sám a vlastně po tom bytostně toužil. Mučedník...:))pro mne nebezpečný

17 11
možnosti
Foto

Pro občany, jímž je jejich hloupost vlastní, je Václav Klaus ml. skutečně nebezpečný.

5 11
možnosti
Foto

Ted jsem odchytil v jedné diskuzi názor Větvičky,který se rozčiloval,že už ODS nikdy nebude volit...;-DTakových "bývalých" voliču se na netu jistě najde víc....

7 1
možnosti
Foto

No tak pokud ODS ztrácí Větvičku, tak to je pro ODS dobré znamení R^.

12 5
možnosti
  • Počet článků 461
  • Celková karma 25,68
  • Průměrná čtenost 1708x
Češtinářka a spisovatelka, tisková mluvčí Společnosti učitelů ČJL

Knihy:

Soukromý nebe (2004)  - pohádka o jedné krásné porodnici, rizikových těhotenstvích a lásce v mnoha podobách. A o Čaroději Gralovi, který v té porodnici pomohl mnoha budoucím maminkám.

Češtinářky 1. 9. 2022

Češtinářky jsem psala od roku 2014 do roku 2021. Snad je to román o českém školství, učitelích studentech a literatuře. A témata? Zásadní - láska, přátelství, souboj jedince s mocí a systémem a reakce nadřízených (mobbing a bossing)... V knize si nejvíc cením hovorů o literatuře ve třídách - ani jsem si nemusela moc vymýšlet, moji bývalí studenti vědí. Nejvíc jsem se bála při psaní kapitol o čertech a ďáblech a při učitelských poradách. Nejvíce jsem hlídala slůvka při rozhovorech s Čarodějem. A nejvíc jsem se nadřela při komponování věrohodné Kristovské paralely. Inspirací k ní mi byl skutečný příběh z jednoho gymnázia na Moravě.

Dost jsem si vymýšlela. Ale situaci v českém školství jsem snad zachytila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. 

Kdo se odchyluje, musí často z kola ven. Boj se systémem bývá fatální. A v posledních letech se to zhoršuje...

Moje stránky:
https://www.cestinarky.cz/

mail: ver.valikova@seznam.cz