Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J92a94n 16A26n92d91r32l38e

16. 3. 2019 14:32

Veroniko, souhlasim s Vami i ne. Muj pohled na postoje V.K. mladsiho v oblasti skolstvi je kladny, zejmena ohledne celoplosne inkluze. Ale mozna trochu matete v pojmech pravdomluvnost a uprimnost. Protoze na pravdu nema pan Klaus ml. patent. A ze uprimne rika, co si vazne mysli, o tom mam v posledni dobe take pochybnosti. A treba jeho ucast na mitinku (a proslov tam) dnes bohuzel obskurnich "bojovniku za svobodu" fakt nema podle meho s konzervativnim smerovanim ODS, jak ja bych ji chtel videt, moc spolecneho. Fiala to na konferenci ODS vyjadril hodne podobne tomu, jak to citim. I kdyz nejmenoval. Vylucovani ze strany take nefandim, ale jasne vymezeni se extremismu vsech barev je namiste. A hlavne, ja osobne uz moc V.K.ml. neverim, ze mu nejde jenom o to populisticky oslovit budouci volice v prezidentske volbe. A asi tusi, ze vetsina ma tyhle "jeho" nazory rada. Ale to spekuluju. Pekny den.

7 2
možnosti
Foto

Presně tak,Klaus ml. jen opakuje strategii Zemana,ten demagogíí oblbnul dost lidí a ve finále rozhodovali o jeho vítězství komunisté a okamurovci,na které cílí i junior.Co jsme to za národ,pořád dokola volit arogantní ulhané demagogické narcisy pořád dokola Klaus-Zeman-Klaus....to už je nějaká úchylka...;-(

8 3
možnosti
Foto

Včera pořádal profláknutý spolek Vodičky akci.Řečnil tam okamurovec David,komunista Filip...a junior.Řečnil tak skvěle,že se ministr obrany od celé akce distancoval a Vodičkově spolku konečně zastaví podporu.Klaus junior je jistě první na řadě,koho Vodička vyznamená.Máte opravdu pocit,že pro tzv. "pravicové" politika je učast,kterou organizuje spolek,který vyznamenal komunistickou mlátičku Ondráčka a akce se učastní dno české politiky dobrá vizitka....?Já ne....

22 4
možnosti
ZH

S čím konkrétně z projevu Klause ml. nesouhlasíte? A spolek bojovníků za svobodu není jen Vodička,

2 1
možnosti
Foto

Kde se tedy mohu té ankety zúčastnit? Hlasovala bych proti vyloučení. Politiku nějak nesleduji, ale nemám odjakživa ráda hony!

2 0
možnosti
DR

Nebudete jediná která v případě vyloučení Klause, dá této partaji vale.

1 1
možnosti
PL

P88e21t90r 81L61a55n71g37e77r

16. 3. 2019 13:04

Já osobně vk mladšímu fandím. Nicméně ODS budu volit bez ohledu na to, zda bude členem nebo ne. V ODS mi vadí především Němcová.

1 0
možnosti
Foto

ODS budu asi volit taky. Pouze pokud by VK ml. měl stoupat podstatně výš v žebříčku bylo by to pro mě varovné znamení. Paní Němcovou považuji za jednoho z nejlepších lidí v ODS.

6 1
možnosti
ZH

Souhlas. Z reakcí některých představitelů ODS (Němcová, Fiala) jsem hluboce zklamán. Takto se autentický pravicový politik nechová, Zasloužili by tito novodobí svazáci nakopat zadele.

5 3
možnosti
Foto

Autentická pravicový politik řeční na akci,kterou pořádá spolek,který se vyznamenal vyznamenáním komunistické mlátičky Ondráčka a kde řeční i soudruh Fililp a další komunisté....;-D

4 0
možnosti
MS

A mně je to srdečně jedno. Já už jsem nad ODS stejně zlámal hůl.:-)

4 0
možnosti

...dokud nezmění to duševní "panoptikum", kterému říkají vedení strany, je to zbytečné je sledovat.

3 0
možnosti
MV

starej i mladej Klaus porad melou o tom, jak partaj zakladali u nich v kuchyni

NO A CO? mame kvuli tomu odpoustet Klausovi mladsimu absolutne nevhodne chovani v ramci diskuzi a prehlizet jeho namachrovane chovani, priklon k Okamurovi a dalsi jen proto, ze byla ODS zalozena mezi lednici a sporakem u nich doma?

kdyby byl Klaus mladsi takovejch machr, na jakeho si hraje, uz byl mel davno svoji vlastni partaj

k jeho cinnosti ve skolstvi se nevyjadruji, v tom nejsem odbornik a verim, ze on ano. ale ani toto nemuze omluvit jeho "aktivity" a prohlaseni

ODS jej nekolikrat na jeho nevhodne chovani upozornila

fanfaronsky, jak je vlastni i jeho otci, nebere upozorneni vazne

ODS by mela konat

22 3
možnosti
Foto

Tak kdyby starší Klaus nebyl fanfarón, žádná ODS by možná nevznikla. ;-D

3 0
možnosti
Foto

A Vy jste do teď ODS volila? Jenom kvůli tomu že tam byl VK ml.?

4 0
možnosti
Foto

Volím ODS na střídačku od roku 1989. V posledních volbách i proto, že Klaus a Fiala jsou původně učitelé, matikář a češtinář. ;-D Pěkný den.

2 1
možnosti
OK

O28t61a 71K47i21n72c

16. 3. 2019 12:27

Myslím, že si ODS rozhodne, zda vyloučí Václava Klause mladšího, i bez vaší "ankety". Osobně si myslím, že člověk, který vystupuje proti zásadám své vlastní strany, tam nemá co dělat. A pokud v případě jeho vyloučení už nebudete nikdy ODS volit, tak na druhé straně dost lidí nevolilo ODS právě z důvodů jeho působení v této straně a právě oni budou ODS volit.

14 2
možnosti
  • Počet článků 461
  • Celková karma 25,68
  • Průměrná čtenost 1708x
Češtinářka a spisovatelka, tisková mluvčí Společnosti učitelů ČJL

Knihy:

Soukromý nebe (2004)  - pohádka o jedné krásné porodnici, rizikových těhotenstvích a lásce v mnoha podobách. A o Čaroději Gralovi, který v té porodnici pomohl mnoha budoucím maminkám.

Češtinářky 1. 9. 2022

Češtinářky jsem psala od roku 2014 do roku 2021. Snad je to román o českém školství, učitelích studentech a literatuře. A témata? Zásadní - láska, přátelství, souboj jedince s mocí a systémem a reakce nadřízených (mobbing a bossing)... V knize si nejvíc cením hovorů o literatuře ve třídách - ani jsem si nemusela moc vymýšlet, moji bývalí studenti vědí. Nejvíc jsem se bála při psaní kapitol o čertech a ďáblech a při učitelských poradách. Nejvíce jsem hlídala slůvka při rozhovorech s Čarodějem. A nejvíc jsem se nadřela při komponování věrohodné Kristovské paralely. Inspirací k ní mi byl skutečný příběh z jednoho gymnázia na Moravě.

Dost jsem si vymýšlela. Ale situaci v českém školství jsem snad zachytila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. 

Kdo se odchyluje, musí často z kola ven. Boj se systémem bývá fatální. A v posledních letech se to zhoršuje...

Moje stránky:
https://www.cestinarky.cz/

mail: ver.valikova@seznam.cz