Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J58a97n 35H59o28r66n56í33k

21. 3. 2019 21:05

To jako že zase Klaus jr.?

A on měl na škole problémy se svojí výjimečností? Nebo až teď, kdy už to není žádný školák?

Já neznám jeho životopis od základní školy, proto se ptám. Ostrakizace na základce a ve vysoké politice je přece jenom něco jiného, nebo ne? A hlavně: Je to vůbec ostrakizace?

A možná je to o něčem (někom) úplně jiném, v tom případě se omlouvám, pak tento příspěvek klidně hoďte do septiku. Děkuji. :-)

0 0
možnosti

Myslím, že to chápete správně. Obrana a propagace Klause juniora opět a znova. Když někdo stále "hřeší svou pravdomluvností", museli ho přece potrestat... Když někdo relativizuje dosud uznávané hodnoty demokratické společnosti, je to pozitivní, jedná se totiž o proroka. Nebo když prohlašuje lež za názor. Když se extrémní postoj považuje za něco nekonformního a originálního. Když někdo akcentuje jednoduché řešení složitých problémů, je to v pohodě. Když někdo nálepkuje a uráží své názorové protivníky, je to asi jen důkaz toho, že jede o tři kola před peletonem. Když politik v médiích bez mrknutí oka publikuje lži a dezinterpretace, je to přece jeho názor. A na proroky se nesmíme ani křivě podívat, co kdybychom svým odmítavým přístupem a nepochopením je mohli tlačit k radikalizaci?

1 0
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše. Já bych podtrhla slovo "lokálních". Stát, ačkoliv má chapadla dost dlouhá a dokáže jimi likvidovat lidskou přirozenost, přece jen nevidí do všech koutů. V těch lokalitách si pak lidé sami vytvářejí spolky, ve kterých se chytrým lidem těžko dýchá.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS