Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

"Rozmohl se nám tu takový nešvar na sociálních sítích. Ale pěstují ho v mediálním prostoru i někteří novináři, politici, herci a další politicky uvědomělí jedinci. Jedná se o dlouhodobou a někdy velmi netaktní dehonestaci mládí." Jiné tvrzení? Stejné tvrzení? Pravdivé? Nepravdivé? Aby se v tom čtenář vyznal, že?

0 0
možnosti
KD

srovnavame dospivajici poblbnuty decka s lidmi ve strednim veku ? zajimave

0 0
možnosti
MG

Vek je len číslo. Nájdu sa starí ľudia, ktorí skutočne v živote pozbierali skúsenosti a poznatky, ale čo je najdôležitejšie, dokážu ich aplikovať v kontexte s danou situáciou, ktorá býva iná, než tie predošlé. Múdry starý človek je ten, ktorý svoje skúsenosti nikdy neprestal prehodnocovať.

S pomocou vedy a s ochranou zákona sa totiž aj nepoučiteľný človek môže dožiť veku, keď si začne nárokovať úctu od mladších za to, že je rovnako hlúpy ako oni, len dlhšiu dobu :D

0 0
možnosti
Foto

Na jednu stranu mate pravdu. Na druhou stranu je tu dost lidi, co by proste k volbam nemneli chodit. Bysledkem je nas premier a prezident - to snad hovori za vse.

0 0
možnosti
Foto

Dobře jste to napsala, jen toho Pavlíka Morozova bych tam nepoužila. Ta knížka není jen o udání otce kulaka, ale o zneužívání dětí, z toho později tento čin ústil.

Já jsem byla vždy velký čtenář a knížky Zoja Kosmoděmjanská, Oleg Koševoj a také Pavlík Morozov mi spíše ukázaly, jakým utrpením někdy děti procházejí a že dospělí jim ho způsobují vědomě a účelově. Tak je to u všech dětí, zasáhne je nedostatek lásky, citu a porozumění, žádné politické pohnutky v příběhu nehledají.

0 0
možnosti
PB

P13e63t88r 25B88r26o22ž

19. 8. 2019 9:26

On je to trochu širší problém. Ve staré dobré době "moudrých starců" bylo těm starcům nějakých 60 let, málokdo byl starší a nějaké formy demence,nebo výrazně zhoršeného úsudku, se obvykle nedožili. Dnes jsou senioři o dvacet let starší.

To samozřejmě nemůže ospravedlnit nápady sebrat jim volební právo apod. Ovšem to, aby je rodina poučila o nových podvodech, které před lety nebyly myslitelné, je namístě.

2 0
možnosti
Foto

V našem 150-ti členném klubu seniorů se k ruským dezinformačním webům dostali čtyři uživatelé internetu a ani jeden z nich si nemyslí, že sdělují pravdu. Přesto je asi 50 seniorů denně na internetu a komunikuje na sociálních sítích. Samozřejmě senioři zastupují celé spektrum politických názorů, nicméně k vývoji posledních 30 let mají veskrze praktické kritické připomínky k privatizaci, restitucím, ztrátě ideálů v rodinách a lži v celé reklamě. Rusáci chybí nicotné menšině seniorů, většina je nesnáší od 1968. Pavlík Morozov je nám dlouhodobě k smíchu. Přestaňte prosím uvažovat v šablonách, které vám do hlavy nasázela dnešní propaganda a myslete!R^[>-]

6 2
možnosti

Ruská propaganda s trolly je silnější! :-)

0 3
možnosti
Foto

Též nechápu, proč ti, kteří mají neomezený prostor v mainstreamu, chtějí zavádět cenzuru a vytvářejí "ministerstva" pro boje s dezinformacemi.

Jména jako Kalenský, Kartouz, Šídlo hovoří za vše...

Z politických stran se snad nejhůře projevili Piráti se svým udáváním Babiše v Bruselu.

8 6
možnosti
Foto

Pardon, mělo Tam být plus, pane Petříku. Omluva.:-/R^

3 3
možnosti
ID

Vy jste nějak zainteresována na tom, aby se starší lidé rozhodovali na základě hoaxů typu "EU chce zakázat písmeno ř"?

1 9
možnosti
MG

A zaviesť arabské číslice! ;-D

0 0
možnosti
TK

Úcta ke stáří je základ, ovšem její nedostatek zároveň arbitrárním základem problémů, které “my mladí” u důchodců a starších lidí shledáváme.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS