Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem zvědav co budou ženy dělat až chlapi s pocitu strachu se budou bát i oslovit ženu že by se chtěli rozmnožovat8-o8-o;-D;-D;-D

6 0
možnosti
MT

To uz delaji, oslovuji samy. Akorat v tehle partii ostrouhaji ti mene atraktivni chlapi.

1 0
možnosti
VK

Keď ma za prítomnosti manželky, pri bare, chytila čašníčka za zadok s poznámkou "máš pekný....", manželka si okamžite objednala deci piva. Na začudovaný pohľad barmana dodala "viac sa jej vo vlasoch aj tak neudrží!"

Treba dodať, že to bolo gesto kamarátky ku štamgastovi (potešilo). A takto akosi si predstavujem, že by to malo vyzerať obojsmerne.

Ťapnutie po zadku áno, ale len tam, kde možno dôvodne očakávať nie negatívnu odozvu. Ináč by sa ťažko vysvetľovalo, že vyznávač hesla "viagra pod stromček - ten najkrajší darček" nie je sexuálny agresor, ale jedná sa len o odľahčenú formu sociálnej komunikácie.!

7 0
možnosti

J45a30n 62Š66l12é35g70l

20. 12. 2020 7:18

V jake hospodě se da objednat deci piva?

0 0
možnosti
MH

Za mě plácnout.

5 0
možnosti
VG

Kdo nemá cit pro hru by plácat neměl.

16 0
možnosti

Několikaminutové plácání po zadku si skutečně zaslouží, aby ho řešil Martin Veselovský a Radim Uzel.:-)

1 0
možnosti
KL

Souhlasím, musíme se ozývat. Poslední dobou byly slyšet především ty z nás, které považují za sexuální obtěžování i to, že se k nim chová muž pozorně a galantně. Výsledkem je to, že muži znejistěli a než aby si zadělali na problém, tak nás raději obcházejí obloukem.

Je třeba, aby zaznívalo nahlas to, že pokud věnují muži ženám pozornost, že je to chování nejen normální, ale i žádoucí.

51 2
možnosti
Foto

Já své ženě pomáhám do kabátu a otvírám dveře i cizím ženám. Blog je o plácání do zadku....to přece není totéž. Galantní a pozorný muž má plácat kdejakou ženu po zadku...?

5 0
možnosti
Foto

Pohladit dámský zadek je přece naprosto úžasná věc. Je samozřejmě pravda, že se tímto způsobem nevrhám na úplně cizí ženy, to by bylo jaksi ferencvároš. Ovšem tam, kde vím, že je tento akt očekáván a vítán a že kdybych nepohladil, byl bych za minimálně podivína, proč ne? O tom když tak až někdy jindy (to je opět douška pro Majku Šípkovou, kdyby sem náhodou zabloudila).

14 0
možnosti

Hlazení dámského zadku (na rozdíl od přátelského plácnutí) je podle mne už za hranou a předpokládá poněkud intimnější vztah, což asi není předmětem tohoto blogu.

0 0
možnosti
JR

J11a56n 46R82á55ž

19. 12. 2020 17:11

Je milé dnes od ženy číst podobný text! R^

30 0
možnosti
JM

J52i88ř31í 91M75a91c55h

19. 12. 2020 16:26

Je mi líto pana Veselovského, že si za předmět rozhovoru vybral takovouto přihlouplou marginálii. Jde o výmysly poněkud omezenějších jedinců, kteří si na složitější téma netroufají. Ostatně, jak praví stará modrost: tyhle starosti a Rotschildovy prachy bych chtěl mít.

6 0
možnosti
Foto

A jak jste na tom Vy? Kdyby Fonda přišel a chtěl si plácnout? :-)

0 0
možnosti
Foto

Fonda zde je přece ten tyran, pane Dvořáku. Ten neplácá, střílí. Pěkný den

7 0
možnosti
  • Počet článků 461
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1708x
Češtinářka a spisovatelka, tisková mluvčí Společnosti učitelů ČJL

Knihy:

Soukromý nebe (2004)  - pohádka o jedné krásné porodnici, rizikových těhotenstvích a lásce v mnoha podobách. A o Čaroději Gralovi, který v té porodnici pomohl mnoha budoucím maminkám.

Češtinářky 1. 9. 2022

Češtinářky jsem psala od roku 2014 do roku 2021. Snad je to román o českém školství, učitelích studentech a literatuře. A témata? Zásadní - láska, přátelství, souboj jedince s mocí a systémem a reakce nadřízených (mobbing a bossing)... V knize si nejvíc cením hovorů o literatuře ve třídách - ani jsem si nemusela moc vymýšlet, moji bývalí studenti vědí. Nejvíc jsem se bála při psaní kapitol o čertech a ďáblech a při učitelských poradách. Nejvíce jsem hlídala slůvka při rozhovorech s Čarodějem. A nejvíc jsem se nadřela při komponování věrohodné Kristovské paralely. Inspirací k ní mi byl skutečný příběh z jednoho gymnázia na Moravě.

Dost jsem si vymýšlela. Ale situaci v českém školství jsem snad zachytila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. 

Kdo se odchyluje, musí často z kola ven. Boj se systémem bývá fatální. A v posledních letech se to zhoršuje...

Moje stránky:
https://www.cestinarky.cz/

mail: ver.valikova@seznam.cz