Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TC

A ještě moje hodnocení výše uvedeného komentáře - hodí se i sem :

Velký dík za takový článek, přesně popisuje bídu a svrab českého školství. Svět ujíždí mílovými kroky a my se dohadujeme o ubožákovi, který místo toho, aby se vzdělával a předával vědomosti nastupující mladé generaci, zmateně se potácí a pokřikuje na shromáždění dezolátů. A nakonec ze sebe dělá chudáka. Jak mohou takoví ubožáci vykonávat funkci děkana, nepochopím. Jiní ubožáci ho museli zvolit. A to opakovaně. Je s podivem, že se studenti i rektor bouří až nyní. Zřejmě jim to do teď vyhovovalo.

8 3
možnosti
PN

P42e34t60r 44N18e81m35e29c

16. 3. 2023 11:05

komunisté tomu říkali klid na práci, jste jejich dokonalý žák

1 2
možnosti
Foto

Potiz je v tom, ze kdyby to seznam.cz psal pred tim nez se na Sevcika zamerila pozornost vlady, bylo by to v poradku. V dobe, kdy se Sevcik stal oficialnim nepritelem vladni linie, uz tomu spoustu lidi neuveri, zvlaste, kdyz je seznam.cz proflakly mazanim neloajalnich prispevku a kdy psal nesmysly nejprve k vakcinam a pak napr.tvrdil, ze zadne laboratore na UA neexistuji, aby pak USA potvrdily, ze existuji, atp. V dobe, kdy media jsou dotovana...

Jinymi slovy: vlada zpusobila, ze mainstreamu se neda moc verit a i priznivci vlady jsou si vedomi, ze novinari ztratili roli hlidaciho psa demokracie.

Mozna to je pravda a mozna ne. Kazdopadne seznam.cz neni ten, kfo oravdu odkryva.

5 3
možnosti
JK

Ano, na UA opravdu existují laboratoře. U nás také existují laboratoře. Nebo například na Slovensku existují laboratoře. Jen je to ve všech případech trochu jiný druh laboratoří, než rusáci vydávali za rusáckou pravdu.

3 0
možnosti
JZ

Aeronet, Sputnik, atd. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Paní Krištofíková, komu vy vlastně věříte, když mainstreamu ne? Jaké jsou vaše zdroje informací?

2 0
možnosti
IB

O Sevcikovi a jaho praktikach na JEHO fakulte se pise od r. 2012.

PS: Labaratore a veterinarni dohled ma kazda zeme USA, CR i UA. Jedna vec je sledovat vyskyt ptaci chripky. Druha vec je produkovat vojeske bojove husy, ktere zamerne roznasi virus urceny k zabijeni slovanu.

0 0
možnosti
Foto

Tak ne, ze by to sem patrilo, ale seznam.cz tvrdil, ze ZADNE laboratore na UA nejsou a pak zase, ze jsou, ale byly prebudovany na zdravotnicka zarizeni (citoval Zelenskeho), a mezitim congres v USA resil, zr jsou laboratore financovane USA stejne jako ve Wuhanu a nesmi se dostat do rukou Ruska. To je jen jeden pripad z milionu, proc mainstreamu verim, jen pokud to jde overit. :-)

0 0
možnosti
Foto

Seznam a komplexnější pohled? Podívám se. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 459
  • Celková karma 27,05
  • Průměrná čtenost 1715x
Češtinářka a spisovatelka, tisková mluvčí Společnosti učitelů ČJL

Knihy:

Soukromý nebe (2004)  - pohádka o jedné krásné porodnici, rizikových těhotenstvích a lásce v mnoha podobách. A o Čaroději Gralovi, který v té porodnici pomohl mnoha budoucím maminkám.

Češtinářky 1. 9. 2022

Češtinářky jsem psala od roku 2014 do roku 2021. Snad je to román o českém školství, učitelích studentech a literatuře. A témata? Zásadní - láska, přátelství, souboj jedince s mocí a systémem a reakce nadřízených (mobbing a bossing)... V knize si nejvíc cením hovorů o literatuře ve třídách - ani jsem si nemusela moc vymýšlet, moji bývalí studenti vědí. Nejvíc jsem se bála při psaní kapitol o čertech a ďáblech a při učitelských poradách. Nejvíce jsem hlídala slůvka při rozhovorech s Čarodějem. A nejvíc jsem se nadřela při komponování věrohodné Kristovské paralely. Inspirací k ní mi byl skutečný příběh z jednoho gymnázia na Moravě.

Dost jsem si vymýšlela. Ale situaci v českém školství jsem snad zachytila podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. 

Kdo se odchyluje, musí často z kola ven. Boj se systémem bývá fatální. A v posledních letech se to zhoršuje...

Moje stránky:
https://www.cestinarky.cz/

mail: ver.valikova@seznam.cz